fbpx

Ново за София, но 12 години добре познато във Варна! Добро дошло лятно зелено училище Софиянче

Лятно зелено училище Софиянче - Лятна занималня София

Лятно зелено училище Софиянче стартира в София, след 12 години във Варна! Вече и Софиянчетата ще имат лято, което заслужават!

Лятото е време за игри и занимания на открито, за  активности сред природата, а с новото лятно зелено училище „Софиянче“ вашето дете ще изживее лято, изпълнено с незабравими приключения, нови приятели, и възможности. В следващите редове ще ви разкажем за предимствата и възможностите, които вашето дете може да открие в лятно зелено училище Софиянче.

Лятно зелено училище Софиянче е специално създадено, за да направи лятото на вашето дете необикновено!

С летните занимания на открито и сред природата  вашите деца ще открият свят от безкрайни възможности.

От вълнуващи игри и състезания, до конна езда,  джип сафари, тренировки по танци, футбол, карате, пикници на открито, конна езда и много други. Една невероятна изпъстрена и разнообразна програма предлагаща  широка гама от вълнуващи изживявания, които ще ги поддържат активни, ангажирани и щастливи  през цялата програма.

Всички активности в програмата на лятно зелено училище Софиянче са внимателно подбрани, за да насърчават физическата активност, да подобряват уменията за самостоятелност, вземане на решение и насърчават любовта към природата.

Лятно зелено училище Софиянче напълно осъзнава безопасността, затова всички активности се провеждат с по двама ръководители на група с педагогическо образование. 

Бъдете сигурни, те ще бъдат в добри ръце, докато откриват нови приключения и създават приятели за цял живот.

 

Записванията за лятно училище Софиянче стартират през март. Разберете повече за програмата, графика, място на тръгване и детайли от линка тук.