Често задавани въпроси

Отговорите на топ 5 въпроса, свързани със Зелено училище “Софиянче”

1. Дали може моето дете да се запише?

Във зелено училище “Софиянче” са добре дошли всички деца от 6 до 11 годишна възраст.

При нас всяко дете е важно! Ние се стремим, както да спомогнем изграждането на вашето дете, като самостоятелна личност, така и да усъвършенстваме и изградим неговите социални умения. От голямо значение е за нас да знаете, че нашият обучен и квалифициран персонал ще поеме изключително добри грижи

Гарантираме ви, че ще запознаем всички записани деца, влизащи в посочената възрастова група, с нови приятели, изживявания и емоции.

Вашето дете ще открие много нови игри, ще участва множество активности, ще изпита тръпката от  джип сафари, различни спортни тренировки,  разходка в гората.

Ще се запознае с един прекрасен свят без дигитална среда и ще открие нови хоризонти за приключения.
Наред с всички преживявания, вашите деца ще попият знания и ще развият любопитството си и тяхното желанието да изследват света.

Ние знаем, че всеки родител цени децата си изключително много. Ние искаме да сте сигурни, че докато вие работите или прекарвате малко време без деца, те ще са на сигурно място при нас. Колкото са важни децата толкова са важни и родителите.

Стараем се да образоваме децата и да осигурим една по-различна но ползотворна двуседмична програма, по време, на която ако работите да сте спокойни, че вашето дете е обгрижвано.

Ние сме помислили за транспорта на вашите деца. За ваше удобство ние от “Софиянче” сме осигурили придвижването на вашите деца от няколко локации в София, които предстои да споделим скоро.

Вие трябва само да подготвите вашите малчугани с удобни дрехи за игра, затворени обувки, шапка, постелка, дъждобран и храна подходяща, за вашето дете и да не забравяме поне един литър вода.

Живеем в едно модерно и дигитализирано общество и всички прекарваме доста време на мобилни устройства, било то заради работа или удоволствие.

Зелено училище “Софиянче” иска да се отдалечи от технологиите и да покаже на вашите деца прекрасната природа и зашеметяващият свят около тях. Смятаме, че мобилните устройства отнемат от вниманието на вашите деца но това в никакъв случай не означава, че няма да можете да се свържете с тях.

Нашите ръководители са на ваше разположение и може във всеки удобен, за вас момент да се свържете с някой от тях и своевременно да бъдете информирани за вашето дете.