fbpx

Новото лятно зелено училище в Софиянче

Софиянче - Новото лятно зелено училище в София през 2024 год.

Софиянче – Новото лятно зелено училище в София през 2024 год.

След 11 години, в които правим Варненските деца много щастливи, ние от лятно зелено училище “Варненче” решихме да разширим дейността и се впуснем в още едно приключение.

Откриване на Лятно Зелено Училище „Софиянче“

Щастливи сме да споделим, че през пролетта на 24-та година лятно зелено училище Софиянче ще започне своята дейност в София.

Цел на „Софиянче“

И децата в София заслужават и имат нужда от едно “Софиянче”, което ще разнообрази лятната им ваканция. Ще ги впусне в десетки приключения и забавления.

Целева Група и Дейности

Децата от 6 до 11 години ще имат невероятната възможност да прекарат страхотна лятна ваканция – пълна с игри, спорт, много приятели и активности на открито.

Организация на Програмите

Програмите ще са двуседмични, без нощувка, с организиран транспорт от няколко локации в София, които ще бъдат анонсирани съвсем скоро.

Уникалност на „Софиянче“

Както при “Варненче”, така и при “Софиянче” всеки ден ще е различен, на открито, децата ще участват в интересни активности и ще посещават различни места.

Разпределение на Групите и Ръководители

Групите ще са разпределени по локация и по възраст. За всяка група ще се грижат по 2-ма ръководителя.

Квалификация на Ръководителите

Ръководителите на “Софиянче” са не само учители, но и наставници, на които децата могат да се доверят. Те са обучени да реагират бързо и да предоставят първа помощ в случай на нужда.

Заключение и Очакване на Бъдещи Активности

Очаквайте скоро и повече информация за програмите и активностите, които подготвяме на децата.