fbpx

Защо  да запишете детето в лятно зелено училище“Софиянче”

Искате ли да разберете кои са предимствата за децата и родителите от Лятно зелено училище Софиянче?

Ето кои са ползите за децата в лятното училище.

Едно от най-големите предимства на Лятно зелено училище Софиянче е невероятната му разнообразна програма.

Всеки ден носи нова вълна от вълнуващи летни занимания, които гарантират, че децата никога не скучаят. При нас те ще имат възможността да усетят магията на конната езда, да се впуснат във вълнуващо джип сафари и да участват в битки с водни пистолети.

Но забавленията не спират до тук!

Малчуганите могат да тренират смелостта си като се катерят по въжени мостове, да покажат своите таланти в конкурси и състезания, да се развихрят с танцови движения, както и да тренират интересни спортове, като бейзбол и софтбол. Нашата разнообразна програма предоставя голям набор от от интереси, като гарантира, че всяко дете ще намери нещо, което обича.

Едно от най-хубавите неща на лятната ваканция е топлото време и възможността за забавления навън. Ето затова и всички летни занимания в Софиянче са на открито сред природата, на чист въздух и слънце. Там децата ще могат да играят, тичат, скачат на воля и да се впускат в безброй приключение, потопени в красотата на природата, изследвайки я и откривайки нейните вълшебства.

Лятно зелено училище Софиянче - Лятна занималня София

Разбира се, ние от Лятно зелено училище Софиянче знаем, че дори и през лятото, времето може да бъде променливо, затова в случай на неподходящо време навън, сме се погрижили всички интересни занимания и активности, които сме приготвили за вашите малчугани, да се проведат
на закрито.

Ние от Зелено училище Софиянче разбираме колко е важно децата да се социализират и да изграждат контакти. Точно затова нашата програма е разделена на различни възрастови групи, като се гарантира, че децата са групирани със свои връстници.

Лятно зелено училище Софиянче - Лятна занималня София

Това създава спокойна и предразполагаща ги обстановка, да се отпуснат по-лесно, да намират сходни интереси с другите и да се забавляват. В тази забавна и приятелска среда децата могат да развият своите социални умения, да се научат да си сътрудничат, да общуват ефективно и да изградят трайни приятелства, които ще ценят дълго след края на лятото.

Лятно зелено училище Софиянче - Лятна занималня София

А ето икои са предимствата за родителите от лятното училище

Съвременните технологии отдавна са неразделна част от живота ни, както и от този на нашите децата. Те много бързо свикват с телефона или таблета и стоенето пред екраните се превръща в едно от основните им занимания през деня, дори започват да се сърдят, когато някое от тях не в ръцете им. Ние знаем колко вредно е дългото време прекарано от децата пред мобилните устройства и как това все повече влошава тяхното зрение, отдалачева ги от реалния свят и силно затруднява комуникацията им с околните. Ето затова, в Лятно училище Софиянче не позволяваме телефони и таблети.

Ние залагаме на една пълноценна лятна ваканция за децата, като им предоставяме възможност да опознаят света около тях и да се насладят на красотата на природата, впускайки се във вълнуващи приключение на открито и чист въздух. При нас те ще изградят умения за общуване и ще се социализират със своите връстници в реална среда, което ще допринесе за тяхното пълноценно израстване и ще развие техните комуникативни умения за в бъдеще. Въпреки че не позволяваме мобилни устройства на децата, ние сме осигурили специална Viber група и координатор, с когото
родителите могат да се свържат по всяко едно време на деня и да получат информация за своето дете.

В цената на програмата на Зелено Училище Софиянче са включени всички необходими разходи, като транспорт, входни такси, атракции, шапка с нашето лого и малки изненади за децата. Дори имаме осигурен координатор, който носи вода и в по-отдалечените райони сред природата. От родителите не се изисква да плащат нищо допълнително, нито да предвиждат джобни за детето. Единствено трябва да приготвят храна и вода за деня, за всичко друго ще се погрижим ние.

 

Лятно училище Софиянче има и специално предложение за родители- Нашите клубни
карти. С тях можете да получите отстъпки от цената на зеленото училище, като се възползват от ранното записване или запишете детето си на следващ лагер.

Повече информация може да научите тук: https://sofiyanche.bg/lyatno-zeleno-uchilishte/

Екипът на Софиянче включва 2ма грижовни ръководители, с педагогически опит, които отговорят за група от 20 деца. Те са млади, позитивни и усмихнати хора със свеж дух, които обичат децата и знаят как да ги предразположат, така че да се чувстват добре, да се забавляват и да се сприятелят по-лесно.

От зелено училище Софиянче сме се погрижили да осигурим удобен транспорт на децата по време на лятна ваканция при нас, като началната точка на тръгване е Националният исторически музей в София. Родителите могат да оставят детето си на тази локация сутрин в часовия диапазон между 7:45 до 8:20 и да вземат детето си в края на деня след летните и вълнуващи занимания, отново от там.

Лятното Зелено Училище Софиянче е известно със своята разнообразна програма, насочена към развитието на различни умения и интереси у децата. При нас децата ще се впуснат в различни и стимулиращи летни занимания, които ще допринеса за развитието на техните умствени и физически способности.От приключения в природата и изследване на околната среда, до социализиране и създаване но нови приятелства, от вълнуващи предизвикателства до спортни игри – в Лятното Зелено Училище Софиянче на децата никога няма да им е скучно.

Разнообразието от дейности е ключът към развитието на творческо мислене, самостоятелност и умения за координация, докато същевременно се забавляват и се създават приятелства за цял живот.

Лятното Зелено Училище Софиянче е не само място за забавление, но и възможност за развитие и растеж. Подарете на детето си едно вълнуващо лятно приключение изпълнено с безброй интересни занимания на открито сред природата, забавлявайки се с приятели. Доверете ни се, за да направим лятната ваканция на вашето съкровище наситна незабравима.

Разгледайте програмата тук: https://sofiyanche.bg/lyatno-zeleno-uchilishte/